Termeni si conditii

Mai jos se gasesc termenii si conditiile in care poate fi folosit site-ul brunete.ro.

Prin accesarea site-ului va manifestati acordul in privinta regulilor de mai jos. Va rugam sa cititi cu foarte mare atentie aceste reguli, iar daca nu sunteti de acord cu ele va rugam sa nu folositi serviciile oferite de acest site.

Informatiile de pe acest site sunt destinate uzului personal si nu pot fi reproduse, instrainate sau modificate indiferent de scopul acestei actiuni (comercial sau non – profit).

Singurele exceptii acordate sunt cele in care utilizatorul are un acord scris din partea administratorului sau al editorilor site-ului.

Roscate.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nicio dauna produsa ca urmare a utilizarii informatiilor oferite de catre site-ul nostru, indiferent de modul si de momentul la care aceasta a fost produsa.

Roscate.ro nu este raspunzator asupra corectitudinii si a informatiilor oferite si nu garanteaza ca programele utilizate nu contin virusi sau alte secvente de cod daunatoare.

Editorul sau administratorul site-ului nu vor putea fi trasi la raspundere pentru nicio eroare sau intarziere ce s-ar putea sa aiba loc din cauza informatiilor oferite.

Roscate.ro isi rezerva dreptul de a schimba continutul site-ului sau termenii acestui acord fara nicio notificare.

Accesand roscate.ro va manifestati acordul deplin asupra termenilor prezentului regulament.